Skip to main content

Agenda

Hier Aan De Kust Rally

Op zaterdag 29 oktober 2022 wordt de 1e editie van de ‘Hier Aan De Kust Rally” gereden. De ‘Hier Aan De Kust Rally” is een eendaagse rally voor het goede doel. Door het bundelen van krachten tussen Serviceclub De Ronde Tafel 108, Stichting Bikkels en Medisch Kindzorg Instelling CityKids is het idee voor deze rally geboren. De Ronde Tafel 108 is een Serviceclub die zich meerdere keren per jaar inzet voor diverse goede doelen. Stichting Bikkels heeft als doel om voor kinderen met een beperking op de Zuid-Hollandse eilanden de kwaliteit van leven te verbeteren. CityKids is een Medisch Kindzorg Instelling en heeft sinds kort twee locaties op Voorne Putten.

Download hier de brochure

Corona en de gevolgen

Helaas kan Stichting Bikkels weinig tot geen activiteiten ontwikkelen vanwege Corona. Wel staat er een rally op de planning in het voorjaar 2022. Een en ander natuurlijk geheel afhankelijk van de maatregelen rondom Corona.

Lionsclub Haringvliet

De Lionsclub Haringvliet gaat binnenkort weer oliebollen bakken en verkopen voor de nieuwe CityKidslocatie Hellevoetsluis! Wilt u ook heerlijke oliebollen kopen en het goede doel steunen; kijk dan op https://www.lcharingvliet.nl/

Vergaderdata Stichting Bikkels

Bestuursvergadering in voorjaar 2022.